Wie zijn wij?

Wij zijn Intellify, een bedrijf uit Breda gespecialiseerd in het detacheren van data analisten. Onze medewerkers zijn gedetacheerd bij de beste en meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland. Intellify is ontstaan vanuit Testpeople, een software testbedrijf. Collega Pieter begon als tester bij Testpeople, maar kreeg bij zijn opdrachten steeds meer te maken met de wereld van data. Dit vond hij leuk, zelfs zo leuk dat we samen met hem Intellify hebben opgericht. 

Maar niet alleen Pieter heeft de stap gemaakt naar Intellify. Ook andere collega's zijn bezig met opdrachten in (big) data en business intelligence. We zijn dus op meerdere gebieden en disciplines inzetbaar. 

Onze bedrijfscultuur is hetzelfde als die van Testpeople. Onze kernwaarden zijn: leuk, goed en echt. 

Leuk 

Leuk staat uiteraard voor een leuke werkomgeving en leuke werkzaamheden. We zorgen er altijd voor dat onze collega's starten bij een opdracht waar ze écht enthousiast over zijn. Wanneer je iedere dag naar je opdrachtgever gaat met een goed gevoel, merk je dit vanzelf in de kwaliteit van je werk. Maar leuk staat ook voor het regelmatig bij elkaar komen met je collega's en leuke dingen doen. Natuurlijk zorgen we ook voor inhoudelijke bijeenkomsten en cursussen, maar we combineren dit altijd met ontspanning en fun. 

 

Goed

Goed zijn voor jezelf, je collega's en alle mensen om je heen. Het klinkt zo logisch, maar bij hoeveel bedrijven is het dat ook echt het geval? We starten met jezelf: wat vind je belangrijk in een baan? Uiteraard wil je leuk werk dat goed bij je past, daar zorgen we als organisatie voor. Daarnaast hebben wij een uniek beloningsmodel ontwikkeld waarbij je zelf je basissalaris bepaald. Daarbij krijg je een bonus die is gebaseerd op je uurtarief bij de opdrachtgever en hierdoor verdien jij altijd een eerlijk en bovengemiddeld salaris. Bij Intellify staat medewerkersgeluk centraal. Daarom zorgen we er ook voor dat er veel ruimte is voor persoonlijke groei, coaching en het ontdekken van je kwaliteiten. 

Daarnaast geloven we ook dat er meer is dan alleen geld verdienen. Alle medewerkers van Intellify stoppen daarom maandelijks een klein deel van hun salaris in het goede doelen-potje, waarmee we projecten en goede doelen steunen die dicht bij ons hart staan. 

Echt

Hoe vaak wordt er in gesprekken iets gezegd, maar wat anders gedacht? Te vaak vinden wij bij Intellify, vandaar dat wij heel veel waarde hechten aan een transparante cultuur. We zijn aangekomen bij onze derde kernwaarde: Echt. Met 'echt' bedoelen we transparantie in cultuur en ons beloningsmodel. Maar we bedoelen hier ook mee dat we daadwerkelijk doen wat we zeggen. 

Meer weten over onze cultuur of het bedrijf? Neem gerust contact met ons op!